Tilbake til alle

NCC utvider sin nordiske avtale med Tribia

31 august 2020

NCC utvider sin nordiske avtale med Tribia

Etter bruk av Visuelle tavler i en rekke vellykkede prosjekter har NCC nå tegnet et tillegg til sin rammeavtale med Tribia for bruk av Visuelle Tavler i Interaxo som støtte for deres Lean-metodikk.

Dette tillegget sikrer at NCCs virksomheter i Sverige, Norge, Danmark og Finland kan benytte Visuelle Tavler fra Tribia. «Vi er glade og stolte over å kunne utvide tilbudet vårt med tjenester som hjelper NCC å levere en høyere verdi til kundene sine», sier Mats Persson, Director of Business Development & Partnerships i Tribia.

«Som et første steg har vi utarbeidet en mal i Interaxo, som støtter arbeidsmetoden i NCC Prosjektstudio og gjør det enkelt å bruke verktøyet og implementere arbeidsmetoden i organisasjonen», sier Lennart Klintmalm, konsulent i Triba.

NCC Prosjektstudio er en Lean-inspirert arbeidsmetode i prosjekteringen, som NCC har utviklet for å skape best mulige forutsetninger for en god prosjekteringsprosess, et forum for problemløsing i et miljø som preges av tillit og ansvar med prosjektets beste i fokus.  

Med Visuelle Tavler i Interaxo kan en prosjektgruppe jobbe digitalt under og mellom samgrupperingsdagene. Milepæler, leveranser og spørsmål kan visualiseres og bidra til en transparent prosess, der sammenhenger blir tydeligere og problemer kan løses på riktig tidspunkt basert på riktig grunnlag.

Om NCC

NCCs visjon er å fornye bransjen og tilby de beste, bærekraftige løsningene. NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, med en omsetning på ca. 58 mrd. SEK og nærmere 15 500 ansatte i 2019. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Om Tribia

Siden 2001 har Tribia vært en ledende aktør og leverandør av samarbeidsløsninger for prosjekter i bygg- og anleggsbransjen. I dag er vi markedsledende i Norden med vår BIM Collaboration-løsning, der prosjektet samler inn, kvalitetssikrer og kommuniserer bygginformasjon i én løsning gjennom alle faser av prosjektet. Vi digitaliserer og forbedrer prosjektgjennomføringen.

Vi er 80 ansatte som utvikler, leverer og forvalter produktene Interaxo, uniZite og BIMEYE, som inngår i vår BIM Collaboration-løsning. Alle er engasjert i å realisere visjonen vår: "Sammen skaper vi prosjektlykke". Tribia er en del av Addnode Group, et internasjonalt IT-selskap med 1 500 medarbeidere i 17 land.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Fredrik Nirvin, Country Manager: fredrik.nirvin@tribia.com

llustrasjon: Reflex, NCC Prosjekt Kineum Gårda, Gøteborg.