interaxo

Julehilsen Tribia 2020

Written by Kristine Gullaksen
Året går mot slutten,

 

Litt normalitet i annerledesåret 2020

Det nærmer seg jul i år 2020. Året som skulle bli preget av et lite virus,  startet bra, med den største kundetilstrømningen vi har hatt i løpet av en måned. I tillegg ble det mobile feltverktøyet Unizite en del av Tribia i februar. Et viktig element i vår BIM collaboration løsning kom på plass.

Norge stengte ned – vi tok sats

12. mars meddelte Erna Solberg at hele Norge stenges ned, og etter hvert gikk det opp for oss hvor heldige vi som selskap var. Vi unngikk permitteringer og oppsigelser,  vokste riktignok saktere de neste par månedene, men stoppet aldri opp. I mai og juni viste det seg at dere i byggebransjen heller ikke slakket av på tempoet, bare utsatte noen kjøp. Samtidig fortsatte vi produktutviklingen av  Interaxo, Bimeye og nykommeren Unizite i høyt tempo, hvor oppdaterte versjoner med fokus på god kundeverdi og brukernytte ble lansert hver 2-3 uke gjennom hele året. 

Forberedelser til fremtidige krav

På bakgrunn av vekst i Sverige, og etter ønsker fra kunder om bl.a. datakryptering og nasjonal drift både her og i andre land, ble det besluttet å flytte vår skyløsning  til Azure i 2021. Dette vil både gi oss bedre muligheter til ytterligere å fintune sikkerheten og raskere etablere lokal lagring internasjonalt. 

Økt online erfaring = populære webinarer

Gjennom dette året har alle lært hva zoom, hangout, skype, messenger, slack og ikke minst Teams er. Vi har ikke bare blitt godt vant til online møter, men også å slå på kameraet hvor vi deler og diskuterer i både t-skjorten og hvitskjorten, med påfølgende online kaffepauser og lunsjmøter. Dette har nok også bidratt til den høye oppslutning på våre webinarer som har vist seg å bli utrolig populære. «Endringshåndtering», «FDV innsamling i Interaxo» og ikke minst webinaret «Hvordan skape betingelser for digital tvilling» har alle hatt rekordpåmelding, så dette lover vi å fortsette med.

Kompetent på digitalt prosjektarbeid

Effekten av hjemmekontor og styrket kompetanse på digitalt prosjektarbeid vises hos oss som økt antall registrerte brukere pr prosjekt, antall samtidige brukere, økte krav til integrasjoner, og ikke minst stort fokus på sikkerhet. Dette forteller oss om et økende tempo i digitalisering av bransjen.
God online kommunikasjon og deling av BIM data, modeller og dokumenter i god arbeidsflyt og revisjonsprosesser gir ikke bare en god støtte i hjemmekontoret. Det gir også reelle kostnadsbesparelser, redusert tidsbruk og kvalitetsøkninger for de som er ute på byggeplassen. Det er dette som er viktig for oss når du benytter våre løsninger, og grunnen til at vi kontinuerlig jobber med å tilpasse våre produkter til dine behov. 

2020 har absolutt vært et annerledes år, hvor smittevernstiltak av hensyn til alle rundt oss har lagt bånd på hverdagen. Om dette har gjort oss mer empatiske og omsorgsfulle vet jeg ikke. Om det har gjort oss mer erfarne og kompetente på digitalisert prosjektarbeid er jeg sikker på. At vi går inn i 2021 i godt tempo med  flere digitaliseringsfokuserte kunder og bedre løsninger som bringer nytte og verdi for dine prosjekter, det er jeg overbevist om.

Jeg håper dere i 2021 fortsetter å bygge et bærekraftig samfunn på en effektiv måte, med mindre bruk av hjemmekontor og antibac.

Ønsker deg og dine en riktig god og rolig jul, og et godt nytt år.

Steinar Svinø
CEO, Tribia

Skjermbilde 2020-12-15 kl. 14.17.22

 

 

 

 

 

 

Vil du vite mer om hvordan våre løsninger kan hjelpe deg og ditt byggeprosjekt? Kontakt oss for en uforpliktende prat. 

 

 

 

 

 

Book en uforpliktende demo

Nysgjerrig på hva Interaxo kan bidra med i ditt prosjekt?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på +47 22 50 45 50 så forteller vi mer og setter opp en gratis og uforpliktende demo.