Tilbake til alle

NYHET: Interne kommentarer i Interaxo

19 februar 2021

NYHET: Interne kommentarer i Interaxo

Denne måneden lanserte Tribia produktoppdateringen "Interne kommentarer" i Interaxo. Som et eksempel vil varsel om endringer alltid kreve en intern dialog hos byggherre for å komme frem til en beslutning om endringen godtas eller ikke. Det vil også i mange tilfeller være en diskusjon om pris som er sensitiv informasjon og som kan være avgjørende for om et prosjekt skal være lønnsomt eller ikke. Denne dialogen ønsker man ikke at den utførende part skal ha tilgang til, og istedenfor å sende e-post frem og tilbake eller ta diskusjon andre steder vil "interne kommentarer" nå kunne løse denne utfordringen. Du vil effektivisere kommunikasjonsveiene og få bedre kontroll og oversikt når all kommunikasjon er samlet ett sted.

Hansen, Frode (1)Produktsjef for Interaxo, Frode Brurberg Hansen, viser hvordan dette fungerer i praksis.  

"Tilgang til Interne kommentarer setter du opp en gang per rom og de medlemmene som har fått tilgang vil ha tilgang i alle aktive mapper og aktive mapper med arbeidsflyt i det spesifikke rommet", forteller han og viser,
"Denne tilgangen setter du opp under innstillinger for rommet i administrasjonsklienten:

Skjermbilde 2021-02-10 kl. 11.36.04


I kommentarfeltet vil du deretter ha mulighet til å skrive en normal kommentar tilgjengelig for alle, men du kan også bytte visning til Interne kommentarer ved å klikke på «Bytt til interne kommentarer». For å gjøre det ekstra tydelig for deg som bruker har vi benyttet oss av en gul bakgrunnsfarge både der du skriver kommentaren og på selve kommentaren når den er lagret. Vi har også lagt inn i ledeteksten at det er Interne kommentarer du nå velger å skrive inn", forklarer Frode. 

Skjermbilde 2021-02-10 kl. 11.37.08

"Du kan på samme måte som for kommentarer generelt velge å legge til ett eller flere bilder i den interne kommentaren og du kan velge å varsle noen ved å bruke funksjonen «@» og navnet på vedkommende. Du vil kun få mulighet til å varsle de medlemmene som er definert med tilgang til interne kommentarer på rom innstillinger".  

Skjermbilde 2021-02-10 kl. 11.38.08


Avslutningsvis peker Frode på at Interne kommentarer først og fremst er laget for at du skal kunne samle all diskusjon og avklaringer rundt en sak på samme sted uten at alle skal ha tilgang til dette.

"Interne kommentarer blir derfor ikke lagret i loggen. Det er heller ikke mulighet i dag for å skrive ut interne kommentarer til PDF eller CSV når du velger eksport. Derimot vil antall kommentarer i kolonnen i listevisning vise totalt antall kommentarer for alle medlemmer. Er det en kommentar + en intern kommentar på oppføringen vil antall 2 vises i ikonet som vist på dette bildet", avslutter han. 

Skjermbilde 2021-02-10 kl. 11.38.57

(Interne kommentarer er tilgjengelig for alle kunder som har kjøpt Pro utgaven av Interaxo).

Ønsker du å vite mer, eller komme i gang med interne kommentarer i Interaxo? Ta kontakt for en uforpliktende demonstrasjon.