BIM for FDV
Opptak av webinar

Effektive byggeprosjekter: Prosjektgjennomføring.

I opptaket av dette webinaret viser Tribia i samarbeid med SWG deg hvordan Interaxo Project gjør prosjekthverdagen enklere og mer transparent.


I denne webinarserien fokuserer vi på våre kunders byggeprosjekter. I løpet av tre webinarer gir vi dere innsikt i hvordan Service Works' beste praksis bidrar til en effektiv informasjonsflyt fra prosjekt til forvaltning. Vi legger vekt på hvordan vi, ved hjelp av moderne prosjektportaler, som for eksempel CDE-plattformer fra vårt søsterselskap Tribia, oppnår både effektiv gjennomføringsfase samtidig som vi allerede i de tidlige stadiene fokuserer på effektiv innsamling av forvaltningsinformasjon.

Del 1: Prosjektgjennomføring 

Med Interaxo Project blir prosjekthverdagen enklere og mer transparent. All informasjon er tilgjengelig for alle involverte i prosjektet – gjennom alle prosjektfasene. Du får full kontroll over endringer og avvik med arbeidsflyter og prosessoversikt, og flytter dialogen fra uklar e-postkommunikasjon til en felles og smart løsning som støtter arbeidsmetoden din.

Gjennom deling av prosjektdata, sporbar kommunikasjon, visuelle revisjonsprosesser og gode beslutningsstøtter legges alt til rette for en effektiv og tydelig prosjektering for deg og din arbeidsgruppe. La oss vise deg hvordan det fungerer.

På opptaket av webinaret vil du få se:

  • Hvordan oppnå full oversikt og kontroll over saker og avklaringer.
  • Effektiv og sporbar kommunikasjon rundt saker for smidig samarbeid.
  • Hvordan Interaxo Project kan tilpasses for å støtte ulike metoder for saksbehandling.
  • Hvorfor bruk av Interaxo Project reduserer risiko og sikrer fremdrift i prosjektet.
  • En effektiv revisjonsprosess sikrer kvaliteten på produktet og letter gjennomgang og samarbeid mellom prosjektdeltakere.Vil du vite mer? Book en gratis demo.  

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi en hyggelig og uforpliktende prat.