BIM for FDV
Opptak av webinar

Effektive byggeprosjekter: Innsamling og overlevering til forvaltning.

I opptaket av dette webinaret viser Tribia i samarbeid med SWG deg hvordan Interaxo Project gjør prosjekthverdagen enklere og mer transparent.


I denne webinarserien fokuserer vi på våre kunders byggeprosjekter. I løpet av tre webinarer gir vi dere innsikt i hvordan Service Works' beste praksis bidrar til en effektiv informasjonsflyt fra prosjekt til forvaltning. Vi legger vekt på hvordan vi, ved hjelp av moderne prosjektportaler, som for eksempel CDE-plattformer fra vårt søsterselskap Tribia, oppnår både effektiv gjennomføringsfase samtidig som vi allerede i de tidlige stadiene fokuserer på effektiv innsamling av forvaltningsinformasjon.

Del 2 (av 3): Innsamling og overlevering til forvaltning.
Med Interaxo Project blir innsamlingen av informasjon for forvaltning enklere og mer transparent. Ved å opprette maler basert på krav oppnår vi en effektiv innsamlingsprosess der alle i prosjektet forstår hva  som skal leveres. 

Agenda:

  • Eksempler på hvordan malene fra SWG for innsamling av dokumentasjon og metadata ser ut i Interaxo Project.
  • Hvordan den strukturerte prosessen for informasjonsinnsamling utføres i prosjektet.
  • Hvordan en strukturert informasjonsleveranse utføres ved hjelp av integrasjonene mellom Interaxo Project og SWGs forvaltningsløsninger.
  • Hvordan dokumentasjonen kan brukes i SWGs forvaltningsløsninger i de daglige prosessene.

Vil du vite mer? Book en gratis demo.  

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi en hyggelig og uforpliktende prat.