Visuella tavler i prosjekt
Webinar Interaxo Project

Visuelle Tavler

I opptaket av dette webinaret viser Kristoffer Fongen fra Tribia deg hvordan hvordan du får mest mulig ut av Visuelle Tavler i Interaxo Project.

 

Mengden på avklaringer i prosjekteringsprosessen kan virke overveldende for mange. Riktig prioritering og effektiv samhandling både i og mellom møtene er svært viktig for suksess. Med Visuelle Tavler i Interaxo Project sørger du for å få god kontroll og oversikt over milepæler, leveranser og tverrfaglige avklaringer  - og ikke minst når man bør fokusere på hver enkelt.

LEAN, VDC og bakoverplanlegging er metoder som flere og flere benytter bevisst i prosjekteringsfasen. Visuelle Tavler er en digital samhandlingsarena som gir god støtte både i fysiske og digitale møter, men også mellom møtene. Metodene har stort fokus på involvering og bruk av riktige digitale løsninger – noe over 1000 prosjekter allerede har fått erfare med Visuelle Tavler.

 

Fongen sirkelKristoffer Fongen er salgsleder i Tribia og har til sammen 9 års erfaring med effektivisering av samhandling i byggeprosjekter. Som webinarholder vil Kristoffer dele av sin kunnskap og verdifulle innsikt.

Vil du vite mer? Book en gratis demo.  

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi en hyggelig og uforpliktende prat.