Seminarer og events

Her vil du finne informasjon om kommende seminarer og events fra Tribia.

Computerworld
Digital Konferense 19 november 

Computerworld har gleden av å invitere deg til den digitale heldagskonferansen Digitalisering av byggenæringen, den 19. november. Sammen med Computerworlds samarbeidspartnere presenterer de et faglig tungt og spennende program for dagen, ment for en bransje som har alt å tjene på økt digitalisering. Der vil du høre om at sløsingen i byggenæringen må ta slutt og de har satt sammen et spennende panel som skal diskutere Digitalt veikart 2.0. I tillegg kan du høre fra spennende selskaper som Veidekke Anlegg, Flyt Entreprenør og Nordic Office of Architecture, for å nevne noen. 

Konferansen er ment for å bedre ruste deg for de kommende digitale forandringene. Det er ingen hemmelighet at bransjen er på kanten av en virkelig digital revolusjon, og da gjelder det å være best mulig informert. Du kan se programmet for dagen her.

Digitalisering av byggenæringen avholdes som en digital konferanse torsdag 19. november fra kl. 09.00. Som deltager vil du kunne se foredragene direkte, samt være med i diskusjonen ved å sende inn spørsmål til paneldebatten.

 

digitalisering av byggenäringen

Hos Tribia vil konsulentsjef Nicolai Loennecken og BIM-koordinator Simen Nikolai Andersen fra Veidekke holde en presentasjon om BIM og sluttdokumentasjon koblet sammen – på vei mot en digital tvilling.

I Infrastrukturprosjektet E6 Arnkvern – Moelv stiller byggherre Nye Veier krav til Veidekke Infrastruktur om at sluttdokumentasjonen skal være tilgjengelig via BIM’en. Lite standardisering i bransjen og tusenvis av dokumenter som skal knyttes til objektene i modellen er noen av utfordringene.

Ved hjelp av blant annet Bimeye og Interaxo har Veidekke oppfylt dette kravet med positive tilbakemeldinger. Bli med å høre Veidekkes og Tribias erfaringer.

Opptak fra Computserworlds konferanse "Digitalisering av byggebransjen"