interaxo

Nytt felles design for våre løsninger

Written by Steinar Svinø

Tribia har levert samhandlingsløsninger til byggeprosjekter siden 2001. Vi skal levere Nordens beste BIM Collaboration løsning for prosjekter i bygg og anlegg. Derfor overtok vi i 2019 den skybaserte BIM datahåndteringsløsningen Bimeye fra Symetri, og kjøpte feltverktøyet Unizite i januar 2020. Det danner fundamentet for en BIM Collaboration løsning som skal gi våre kunder full kontroll over dokumenter, geometri og BIM data fra idefase til overlevering til byggherre.

Med flere tidligere selvstendige produkter som skal integreres til en komplett BIM Collaboration løsning må det etableres en felles design under Tribia merkevaren. Denne designprofilen vil fortsatt gi hver løsning sin unike identitet, men vil kommunisere som èn samlet produktfamilie med felles design.

"Vi gleder oss over å kunne tilby våre kunder produkter og løsninger med samme "look and feel". På samme måte som løsningene våre er enkle og brukervennlige å ta i bruk, er det nå også enkelt å kjenne igjen et Tribiaprodukt," sier CEO Steinar Svinø.

Book en uforpliktende demo

Nysgjerrig på hva Interaxo kan bidra med i ditt prosjekt?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på +47 22 50 45 50 så forteller vi mer og setter opp en gratis og uforpliktende demo.