Tilbake til alle

Godkjenn og signere dokumentene med Unizite

22 juni 2020

Godkjenn og signere dokumentene med Unizite

Den siste versjonen av Unizite-appen har en ny signeringsfunksjon direkte på skjermen. Den er superenkel å bruke, og man kan lage pene, signerte dokumenter med bare noen få klikk!

Inspeksjoner, ferdigstillelser og overleveringer krever formelle dokumenter som undertegnes av deltakende parter eller prosjektmedlemmer. Dokumentene opprettes i felt etter avsluttet inspeksjon. De undertegnes, lagres og deles – fra en mobiltelefon eller et nettbrett!

Mindre administrasjon og høyere kvalitet!
I Unizite har det alltid vært mulig å lage pene dokumenter ut fra kundenes egne maler. Det betyr at konsulenter og entreprenører enkelt kan lage formelle og endelige dokumenter med juridiske formuleringer i forbindelse med sikkerhetsinspeksjoner, miljøkontroller og overleveringer. Man trenger ikke å legge inn data eller bilder manuelt!

Arbeidsforløpet er enkelt!
Lag en sjekkliste – med et enkelt klikk! Resultatet av inspeksjonen legges inn i dokumentmalen. Avvik, kommentarer, bilder og valgte parametre havner automatisk på riktig sted. Det genereres en PDF, som overføres til appen for forhåndsvisning. Klikk, signer og lagre filen. Og naturligvis kan du dele den signerte PDF-filen med andre! Ferdig!

En tvers igjennom digital prosess
Digitale dokumenter basert på data, inspeksjonsresultater og avtalte tiltak gir et virkelighetsbasert og komplett bilde av den faktiske situasjonen, som partene enkelt kan akseptere direkte i felt. Alle oppdateringer og endringer etter signering loggføres og rapporteres automatisk til partene som har signert dokumentene.

Sign and save-1

Digitaliseringen av data kan utvides til å omfatte garantiperioden og videre til drifts- og vedlikeholdsfasen. På den måten sparer man verdifull tid og slipper å registrere informasjon i flere ulike systemer, samtidig som man minimerer risikoen for manuelle innmatingsfeil.

 

 

 

Med Unizite har du en smart og enkel løsning mellom prosjektstyring og byggeplass!

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål eller lurer på noe!