Tilbake til alle

Tyréns holder et webinar om Økern Portal-prosjektet - Digital Asset Management as a Service

23 oktober 2020

Tyréns holder et webinar om Økern Portal-prosjektet - Digital Asset Management as a Service

Linus Malm, digitaliseringsstrateg og innovasjonsleder ved Tyréns ABs webinar handler om "Hvordan vi skaper betingelser for en digital tvilling med DAMaaS - Digital Asset Management as a Service."

I webinaret forteller Linus Malm mer om Ökern Portal-prosjektet, men også erfaring fra andre kunder og dets innsikt for å skape betingelser for en Digital Tvilling.

"Byggebransjen står overfor en stor utfordring for å ta vare på den nye typen digital informasjon fra BIM og andre databaser. Den eksisterende bestanden vil også gradvis måtte digitaliseres for å kunne bruke ny teknologi som AI og Machine Learning", sier Linus Malm.

"I dag jobber vi med en av Norges smarteste bygninger der vi bruker verktøyene Bimeye og Interaxo for å tilby Digital Asset Management as a Service. Tjenesten, En digital informasjonsadministrasjon, betyr at vi benytter oss av informasjonsstrukturen BIM tilbyr. I prosjektet samler vi inn FDV-dokumentasjon via Interaxo og ved hjelp av Bimeye kobler vi den til BIM", sier Linus Malm.

 

For spørsmål relatert til DAMaaS - kontakt Linus Malm: linus.malm@tyrens.se

Har du spørsmål om Interaxo eller Bimeye? Kontakta oss idag med dina frågor eller boka in en kostnadsfri demo.