Tilbake til alle

Definere din egen prosjektforside i Unizite

28 august 2020

Definere din egen prosjektforside i Unizite

Sett opp en egen forside for ditt prosjekt på appen til Unizite

Den siste versjonen av Unizite har fått en ny hjemmeside for prosjektet, som kan brukes for å nå ut til alle på byggeplassen med både kritisk og praktisk informasjon. Løsningen kompletterer og erstatter mange oppslag på kontoret og e-poster som ofte ikke blir lest.

Løsningen består av et valgfritt antall sveipesider, som enkelt kan oppdateres med tekst og bilder og med lenker til dokumenter og tegninger. I tillegg er det mulig å legge til knapper med direktelenker til ønskede funksjoner i Unizite. Som standard ligger knappen ”rapporter hendelse” på førstesiden sammen med lenker til dokumenter om personlig verneutstyr og prosjektets sikkerhetsplan – sikkerheten kommer alltid først  i Unizite!

En app for alle prosesser og alle team –Unizite

En av grunntankene bak Unizite er å samle funksjoner for alle prosesser på byggeplassen i én app. Et system der all data er samlet, gir god oversikt og kontroll. I Unizite kan man invitere eksterne brukere og på den måten nå ut til alle i prosjektet. Det betyr at alle blir brukere og kan jobbe fra sin egen telefon, noe som forbedrer samarbeidet i prosjektet. Den nye prosjekthjemmesiden blir en naturlig informasjonskanal fra prosjektledergruppen til alle på byggeplassen!

Viktig, praktisk og litt gøy!

Den mest populære informasjonen på hjemmesiden er prosjektets kontaktliste, adgangs- og gateinformasjon , Arbeidsplass-disposisjon  med markerte soner for f.eks. parkering, materialer, lasting og returstasjon samt aktuelle nyheter  fra prosjektlederen. Kritisk informasjon er ofte sikkerhetsregler, lenker til arbeidsmiljøplanen og annen informasjon som alle har behov for.

En god idé er å også legge inn litt positivt og underholdende innhold! Hvorfor ikke legge ut lunsjmenyen, positive tilbakemeldinger og andre nyheter som man blir i godt humør av? Hvis innholdet holdes relevant og levende, vil alle besøke prosjektnettsidene daglig – noe som naturligvis gir økt nytte!

Superenkelt å konfigurere nettsidenes innhold!

Først legger man inn ønsket bilde for hver side og skriver inn teksten for den siden. Hvis man vil opprette en lenke til et dokument eller en tegning, legger man til en lenkeknapp og gir den et navn. Angi hvilke roller/rettigheter som skal se siden, og eventuelt hvor lenge den skal ligge oppe. Det kan være lurt å la noe informasjon bare gjelde i en begrenset periode, som informasjon om en midlertidig kjørevei eller en stor vareleveranse som kommer … Ferdig!

Spennende muligheter!

Prosjektnettsidene i Unizite åpner for nye muligheter! Man kan for eksempel tilby e-kurs i form av korte instruksjonsfilmer på prosjektnettsidene. Man kan også gi alle tilgang til dokumenter som må leses, og kreve bekreftelse for mottak direkte fra telefonen! Mulighetene med denne enkle funksjonen er virkelig mange og bidrar til et godt, digitalt samarbeid på byggeplassen.

Ta en titt på Unizite ”Sveip” – kanskje den kan fungere som et praktisk sted for produktnyheter og andre nyttige tips og triks fra oss i Tribia!

Les mer om produktet her