interaxo

Oppdateringer i Unizite-appen

Written by Kristine Gullaksen

Startsiden i Unizite-appen har fått nytt oppsett hvor funksjoner som innboks, prosjektoversikt og registrering av en ny sak/sjekkliste er lagt til. I forbindelse med at innboksen ble flyttet til startsiden, gjorde vi forbedringer i listen over alle saker og sjekklister. Vi håper den nye strukturen vil forenkle bruken av Unizite og tydeliggjøre hva som er viktigst å prioritere akkurat nå, basert på din rolle i prosjektet.

Enkel registrering av ny sak og utarbeidelse av ny sjekkliste 
Fra startsiden var det tidligere mulig å registrere RUH på arbeidsplassen. Nå har vi også gjort det enkelt å registrere en ny sak eller lage en ny sjekkliste selv om den ikke har vært planlagt før. Du kan fremdeles plassere alle registreringer fra startsiden på en av tegningene som er tilgjengelige i prosjektet.

Smidig søk og filtrering  
I den nye listen over saker og sjekklister kan du nå enkelt søke og filtrere for å finne det du leter etter. I tillegg blir filteret lagret i listen for hver bruker og prosjekt. På denne måten holder alle enkelt kontroll på hva som er viktig ut fra sin rolle i prosjektet. Hvis filteralternativene ikke er nok, kan du søke etter all tilgjengelig informasjon i listen. Et lite tips for å optimalisere søket er at viktigste parameterne plasseres øverst per sakstype for å gjøre dem søkbare. Eksempel: De fire første parameterne er som vist på bildet under. 

Komme i gang med Unizite? Book en uforpliktende demonstrasjon her. 

Book en uforpliktende demo

Nysgjerrig på hva Interaxo kan bidra med i ditt prosjekt?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på +47 22 50 45 50 så forteller vi mer og setter opp en gratis og uforpliktende demo.