interaxo

Hvordan Bimeye kan endre måten du jobber med BIM på

Written by Anna Daneshvar

Image: White Arkitekter

Jobber du som prosjektleder?
Leter du etter måter å bli mer effektive, forbedre samarbeidet og spare verdifull tid på å jobbe med kapitalforvaltning i prosjektene dine?
Ønsker du å øke prosjektets produktivitet ved å slutte å gjøre de samme manuelle prosessene igjen og igjen, med duplikatinformasjon i hvert nye prosjekt?

Så bør du gjøre som prosjektledere i Vasakronan, Sverige. Bytt til et digitalt system der du kan bruke den forrige databasen din, spare tid og redusere kostnadene.

Effektiviser planleggingen din med Bimeye Asset Management

En rapport fra Chalmers University avslørte at 80% av alle byggeprosjekter som kjøres, er de samme metodene, og bare 20% er unike. Ved å legge Bimeye til kapitalforvaltningen din i ditt neste byggeprosjekt, vil du og teamet ditt legge til rette for samarbeid gjennom hele prosjektet ved å kunne fokusere på de 20% som er unike for hvert prosjekt, da 80% av metodene vil være basert på det digitale Bimeye-metoden.

Dokumentasjon er nøkkelen til å bli bærekraftig, kostnadseffektiv og usårbar for menneskelig avhengighet

Med dører kan du for eksempel lage, endre, sortere og publisere dørspesifikasjoner, selv når de distribueres i flere modellfiler i samme prosjekt. Alt du trenger er internettilgang.

For å gjenbruke leksjonene dine fra de nylige prosjektene dine, må det være behørig dokumentert i et system uavhengig av noe menneskelig minne, lagret i en felles database.

Dette er hva du gjør i Bimeye. Lag en kopi og unngå å gjøre de samme manuelle prosessene igjen og igjen, med duplikatinformasjon i hvert nye prosjekt. Gjenbruk den forrige prosjektdatabasen ved å overføre beste praksis fra det siste prosjektet og fylle ut skjemaene. Usikkerheten om at informasjonen forlater selskapet når en ansatt flytter bort, blir dermed også eliminert.

I en vanlig manuell prosjektplanlegging av dører er det mange endringer når underleverandørene kan velge mellom hvilket som helst produkt eller leverandør. Ved å bruke Bimeye for kapitalforvaltningen din, kan denne prosessen strømlinjeformes betydelig, noe som sparer arbeidstid og reduserer kostnadene generelt.

Bimeye-metoden

I Bimeye jobber du i en Common Data Environment-løsning. Dette betyr en tilgjengelig plattform for all datautveksling, lagring, synkronisering. Her logger du og dine partnere i prosjektet på en ny måte å jobbe med BIM på; samarbeide, dele og administrere all informasjon om for eksempel alle dørene dine i prosjektene dine. Og samle alle rapporter på dørlistene automatisk - med et museklikk - når du trenger det. Og synkroniser ny informasjon tilbake til modellen.

Hva sier andre?

Kunder rapporterer at de opplever:

  • Verdifulle tidsbesparelser
  • Lett å kvalifisere all aktivainformasjon
  • Data synkroniseres mellom Bimeye og en eller flere modellfiler
  • Data oppdateres alltid gjennom den loggede tilgangen til databasen
  • Enkel tilgang via Bimeye, også på byggeplassen
  • Forbedret kontroll av interiørdesign i prosjekter
  • Riktig verktøy fra beregning til produksjon
  • Forbedret dokumentasjon for ettermarkedet
  • Forbedret evne til å hjelpe underleverandørene våre til å bli mer effektive
  • En klar grenselinje allerede i begynnelsen av produksjonen
  • Felles egenkontroll for alle underleverandører som arbeider på dørene
  • Maler som strømlinjeformer og muliggjør 100% sikkerhet i anskaffelser og beregninger
Kontakt oss for mer informasjon
Book en uforpliktende demo

Nysgjerrig på hva Interaxo kan bidra med i ditt prosjekt?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på +47 22 50 45 50 så forteller vi mer og setter opp en gratis og uforpliktende demo.