Digitaliseringskonferansen for byggenæringen

Written by Agathe Aase

Bygg og anlegg er en av de største næringene i både Sverige og Norge, likevel har digitaliseringen ennå ikke nådd det nivået som bør forventes. Med en konstant endring av vilkår, standarder og digitale verktøy står bransjen overfor en ny digital revolusjon. 

For femte året på rad arrangerer Computerworld konferansen Digitalisering av byggebransjen i Oslo Kongressenter. Vi stiller på stand, og ønsker å invitere deg fysisk eller via nett. 

Noen av temaene vi vil se er fri informasjonsflyt gjennom standardiserte produktdata som muliggjør bærekraft, design av vann og avløpssystemer - bruk av åpen BIM i teknologi, mer avanserte skytjenester som gir nye muligheter for standardisering og kommunikasjon, og hvordan vi går fra dokumentsentrisk til modell- og datasentrisk prosjektimplementering (kunderapport). 

Mats Persson, forretningsutviklingssjef Tribia, og Fredrik Hiort, Senior partner & brannverningeniør Briab, vil holde foredrag om digitalisert branndesign (Brann BIM) - veien til økt kvalitet og redusert brannrisiko. 

Register deg for konferansen 23. september for å få innblikk i interessante trender og fremtidsvisjoner i byggebransjen. Du kan delta på stedet eller digitalt. 

Med vår VIP-kode DAB21-TRIBIA-E får du gratis adgang til den fysiske konferansen og gratis tilgang til streaming hvis du ikke deltar på stedet. 

Hjertelig velkommen med påmeldingen din her!

Book en uforpliktende demo

Nysgjerrig på hva Interaxo kan bidra med i ditt prosjekt?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på +47 22 50 45 50 så forteller vi mer og setter opp en gratis og uforpliktende demo.