Målebrevshåndtering
Webinar Interaxo Project

Målebrevshåndtering

I opptaket av dette webinaret viser Kristoffer Fongen fra Tribia deg hvordan man kan effektivisere målebrevshåndtering ved hjelp av Interaxo Project.

 

Oversiktlig målebrevshåndtering fra prosjektoppstart gir bedre oversikt, reduserer risikoen for tvister og effektiviserer sluttoppgjørsfasen

I entrepriseformer der målebrev benyttes er den løpende oppfølgingen av kontraktens enhetsposter/målbare mengder essensielt for at byggherre og entreprenør raskt kan enes om riktig betaling for utført arbeid.

De ulike postbeskrivelsene i kontrakten danner grunnlaget for hvilke målebrev som skal produseres og leveres, men hvordan utførte mengder videre følges opp (dokumenteres av entreprenør og kontrolleres av byggherre) er svært varierende.

Vi opplever at problemer som at man kommer for sent i gang med målebrevhåndteringen, store mengder e-postkorrespondanse, dårlig statusoversikt på del-/sluttmålebrev og rotete struktur er noe både byggherre og entreprenør kan kjenne seg igjen i. Dette kan igjen føre til økt antall uenigheter og tvister, noe som særlig blir tydelig når man kommer til sluttoppgjøret.

Dette skal vi vise deg: 

  • Introduksjon av Målebrevshåndtering
  • Hvordan effektivisere håndtering av målebrev i Interaxo Project.
  • Hva gir dette av verdi til ditt prosjekt?

 

Fongen sirkelKristoffer Fongen er salgsleder i Tribia og har til sammen 9 års erfaring med effektivisering av samhandling i byggeprosjekter. Som webinarholder vil Kristoffer dele av sin kunnskap og verdifulle innsikt.

Vil du vite mer? Book en gratis demo.  

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi en hyggelig og uforpliktende prat.