/

Kommende Webinarer Våren 2020

01 november 2019

Kommende Webinarer Våren 2020

 

Ønsker du å jobbe mer effektivt? Flere undersøkelser og rapporter viser at byggenæringen ligger langt etter når det kommer til digitalisering*. For deg som jobber i bransjen betyr dette at du ikke utnytter ressursene dine optimalt - at du kanskje må gjøre den samme jobben flere ganger i ulike systemer. At det er mange manuelle prosesser. Og at man innen flere områder fremdeles bruker "penn og papir".
Heldigvis finnes det en løsning på dette. I nesten 20 år har Tribia jobbet tett med bygg- og anleggsbransjen og lært sammen med kundene hva og hvordan man kan spare tid  og penger. Dette har skapt løsninger som Interaxo, Visuelle Tavler, metoder for å jobbe med modell og tegning mm. Kort fortalt: verktøy for å jobbe smartere og mer effektivt, som for deg betyr mer igjen med mindre innsats.

I løpet av våren 2020 skal vi sette søkelyset på hvordan du kan jobbe effektivt, med en webinarserie der vi viser våre tjenester, løsninger og deler erfaringer med dere. Temaer vi skal ta opp er:

  • Hvordan jobbe mer effektivt i møtene?
  • Jobb smartere med BIMdata og modeller
  • Godkjenninger i byggeprosjekter
  • Hvordan Visuelle Tavler gjør at du kan jobbe før - under og etter møtene
  • Endringshåndtering i prosjekter

Vi kommer til å dele linker og påmeldinger til webinarene etterhvert som de er planlagt. Men allerede nå - er det noen tema du savner? Noe du vil vite mer om eller er nysgjerrig på? Send oss en e-post og tips oss gjerne. Kanskje er det flere som lurer på det samme? 

 

Du må ikke være kunde av oss for å delta på webinarene. Du er velkommen selv om du bare er nysgjerrig på våre tjenester eller har spørsmål til oss!

 

*kilde: www.byggtjanst.se og https://www.bygg21.no/