Tribia

Vår redegjørelse etter åpenhetsloven.

Tribia AS er et norsk datterselskap av Addnode group, og inngår i konsernets Design Management divisjon. Vi er en etisk og bærekraftig virksomhet, som er opptatt av og støtter grunnleggende menneskerettigheter, anstendige arbeidsforhold og miljø- og bærekraftsprinsipper i tråd med åpenhetsloven. 

Tribia prioriterer å sikre et inkluderende arbeidsmiljø for våre ekte, smidige og engasjerte medarbeidere. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i alle stillingskategorier og fremmer en sunn og bærekraftig "work-life balance". Vår virksomhet er basert på etisk praksis og et sterkt engasjement for samfunnsansvar.

Våre løsninger gir våre kunder en mulighet til å bygge eiendommer og infrastruktur mer effektivt, kontrollert og digitalt. Vi er stolte av å bidra med en positiv effekt på samfunnsutviklingen ved å tilby teknologiske digitale verktøy som fremmer effektivitet og bærekraftige praksiser i byggebransjen.

Samtidig erkjenner vi at vår virksomhet har en påvirkning på miljøet. Vi jobber aktivt med å redusere vår negative miljøpåvirkning, spesielt relatert til kontorene vi jobber i, elektrisiteten vi forbruker og transporten vi foretar for å utføre vårt arbeid. Vi tar ansvar for å implementere tiltak som minimerer vårt økologiske fotavtrykk, og vi søker kontinuerlig etter mer bærekraftige alternativer i vår drift.

Tribia er forpliktet til å være en del av løsningen for å bygge et mer bærekraftig samfunn. Vi jobber kontinuerlig med å identifisere og implementere miljøvennlige praksiser i vår virksomhet. Vi oppfordrer også våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder til å delta i dette felles målet ved å ta i bruk våre digitale løsninger og utnytte fordelene de gir for å redusere miljøbelastningen i byggeprosjekter.

Dersom du ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på vibeke.morthaug@tribia.com eller telefon +47 920 37 050. 

_AR35046_lr-2